Nejkrásnější místa v České republice

Nejkrásnější místa v České republice

Lokace: Česko

Kam vyrazit a co v Česku zažít?

Česká republika nabízí úchvatná místa, která stojí za to navštívit, postupně se snažíme přírodní skvosty Česka objevovat. Dáme vám tipy na nejlepší ubytování v dané lokalitě, aby to i pro vás byla dokonalá dovolená.

Za výlety

Myslíte si, že to v Česku dobře znáte a nemůže vás tady už nic překvapit? Podívejte se na naše tipy v lokalitách, které jsme procestovali, zážitky, které jsme většinou sami vyzkoušeli, ubytování, kde strávili krásné dny i noci. Cestujeme s třemi dětmi v Česku i v okolních zemích, chceme, aby naše děti poznali naší rodnou krásnou zem a nejbližší země kolem nás. Vrcholem našeho cestování jsou přechody hor. S třemi dětmi jsme prošli málo známý trek ve Slovinsku a naopak světoznámou Alta Via 1 v Dolomitech.

Za zážitky

V každé lokalitě doporučíme nejlepší zážitky, které lze v dané oblasti zažít. Vyzkoušeli jsme jízdy, adrenalinové výzvy, ale i kurzy. Měli jsem možnost letět letadlem, vyzkoušet si pilotovat simulátor Boeingu, který mimochodem je naprosto neuvěřitelný. Děti si nejvíce užili únikové hry a návštěvu továrny na čokolád, kde si dokonce vyrobili čokoládová lízátka.

Mezi netradiční zážitky, které jsme si mohli vyzkoušet, doporučujeme flyboard, který umožňuje létání nad vodou. Velkou výzvou byly ferraty a to především speleo ferrata vedoucí do 40 metrů hluboké propasti.

Úžasné pobyty

Často sice spíme v kempech, tedy především v zahraničí, jelikož vše řešíme operativně dle toho, jak se nám to hodí. V Česku zásadně volíme klasické ubytování a to vám na našich stránkách velice rádi doporučíme. Ubytování musí být něčím výjimečné, ať už je to polohou, nebo ubytováním samotným.

V hotelu Srní jsme předem očekávali zcela obyčejné pokoje, ale tento hotel jsme zvolili především pro místění v nádherné přírodě a výborné gastronomii. Naopak Tančící dům, jsem prostě chtěli zažít, je to naprosto neuvěřitelné ubytování s nezapomenutelnými výhledy.

To je vše, teď už můžete kliknout na lokality a vydat se po našich stopách :-)

Pobyty a zážitky jako dárek

Od roku 2010 provozujeme zážitkovou agenturu a tímto vás zveme k návštěvě našich stránek www.dokonalyzazitek.cz. Veškeré zážitky a pobyty zmiňované na našem zážitkovým webu dokonaladovolena.cz, můžete u naší zážitkové agentury zakoupit a věnovat jako dárek.